Friday, 18 November 2016

0

Review Produk Dyxy By Dyana

|

Assalamualaikum

Hii korang... lama tak menaip ni.. huhu... open blog tapi tak tahu nak menaip pe?? heee
ok so today... i just nak review ni pasal produk DYXY By Dyana ni.. So saya pun pakai produk ni jugak.. memang serius produk ni memang best dan i very like lah... hehehehe
lagi-lagi BCCREAM dia... memang pehhhhh!!! rasa tak berminyak, tak melekit plak tu... yang best nyer tahan lama plak dan tak bercapuk... wow so amazing.. saya dah jatuh cinta!!! <3

So korang berminat tak nak cuba pakai ni??? nak tak?? Jom visit dan follow :
Instagram : @miss.eyqa.beauty
FB Pages Like : miss.eyqa.beauty

Nak tahu lebih lagi boleh tengok youtube ni :



ok korang.. that's all just simple today..hehehe
xoxo muahhhh...

Wasalamualaikum


For Info »

Friday, 21 October 2016

0

Single Lagu Dari Rash Haron (LATEST)

|




Assalamualaikum

Hii guys.. kembali lagi saya menaip disini.. hehehe.. so saya kat sini just share dan support for this song.. semakin lama semakin ramai yang mengenali... coz lagu ni best!! nada lagu dan rentak lagu mmng terbaik.. =) So kalau korang nak dengar boleh tengok-tengok dekat Youtube.com dan boleh search yang latest ni... SHARE BY : Azhar Asmati   so yang ni latest dan baru di edit baru.. so yang sebelum ni.. terdapat satu logo... so now dah tak de dah... yang gambar di atas ni adalah paling latest... if korang tengok saya punyer post sebelum ni pasal lagu... link for youtube tu dah delete.. kalau korang nak search.. boleh search :

Youtube.com search :


THIS IS LATEST PUNYER


So selamat mendengar dan support this song guys!! =)
xoxo muahhh...





For Info »

Tuesday, 11 October 2016

0

PRODUCT DYXY BCCREAM & FACE MIST ( NOW OPEN AREA JB & P.GUDANG)

|

Assalamualaikum
Hii guys!! huhu lama tak menaip ni..  so topik saya hari mengenai Produk DYXY , hari tu saya ada terangkan kelebihan produk ni... so now saya nak bagi pengumuman disini.. Dan berita baik untuk anda-anda yang tinggal di Johor Bahru & Pasir Gudang.. Penghantaran "CASH ON DELIVERY" dah boleh dibuat.. So kepada yang tak suka nak tertunggu tu... boleh lah direct kepada saya.. harga still sama dan "NO ChARGES IncLude" Semasa COD dibuat... 
"Macam mana nak order COD dekat melalui Sis??"
Jawapan :
Pertama, mudah sahaja anda perlu whatsapp saya... kalau nak tau mengenai produk ni lebih terperinci sangat dialukan!! kerana sis ada jual produk ni secara satu persatu dan juga terdapat set combo serta promosi harga murah ditawarkan. 
Kedua, jika anda berminat dan ingin membeli.. anda perlu confirm kan berapa kuanti / set combo yang anda nak Contoh : anda memilih untuk membeli set combo 1. 
Ketiga, anda perlu bagi alamat rumah yang betul (JANGAN TIPU) serta bagitahu kepada sis hari apa dan pukul berapa nak COD tu... Keempat, bila time COD dibuat... macam biasa lah bila dah sampai depan rumah anda... Anda perlu bagi cash kepada sis.. dan sis akan bagi barang yang anda beli tu... (Tambahan : Jika memerlukan baki wang sila bagitahu awal-awal ye) 
mudah sahaja!!! ^_^


so..tunggu apa lagi... ?? huhu




Untuk mengetahui Produk DYXY Boleh Click Link Disini :


For Info »

Tuesday, 9 August 2016

NEW SINGLE Song ~ By Rash Haron (My Senior College)

|



Gud morning Guys!! 
Orait2... kembali saya dekat blogger ni so nak update sekali lagi berkenaan dengan topik ini... oleh kerana sebelum saya ada share lagu ini... but amat mengecewakan bagi saya bila ada hamba Allah saya pun tak tahu boleh pulak report tak kasik share kat laman web sosial ni.... So  pada hari ini saya share lagi... coz aku tetap support my senior college saya ni... Btw.. My Senior saya ni sejak dari zaman college mmng suka bermuzik lah senang cakap.... setiap kali de event msti ada dia buat persembahan... so now, rezeki dia, dia telah membuat satu album single terbaru dia tau... tajuk lagu pendam... mmng best lah suara dia... so korang jom support dia ni ye... hope rezeki Dia lebih bertambah maju ke hadapan... amin Ins Sya Allah.... mudah-mudahan... 
ok jom dengarkan lagu dia ni :


Jom Click Sini --> Rash Haron - Pendam
Facebook --> Rash Haron 
Instagram --> Rash Haron 

Selamat Berhibur Semua ^_^

XOXO muahhh!!!
Wassalam

<Beringatlah Ye ^_^>



For Info »

Monday, 18 July 2016

2

Menang Giveaway Dari SpendaLusuh - Alhamdulillah =)

|




Selamat Pagi semua!!! huhu.. alhamdulillah dan terima kasih sebab tak sangka pulok no.giliran kita ni terpilih pemenang utk join giveaway dari SpendaLusuh ni.. =) tq SpendaLusuh =) memang tak sangkalah... sbb mse tu pun join dh last2 minit... heeeeee....so ble tgok pengumuman pemenang... ingatkan tak bertuah lh... mybe xde rezeki.. ok xpe next boleh join lg... pastu tgok lh balik senarai peserta ikut no.giliran ni... skali tengok???? ehhh???? no.75 ni aq ke????? hahahahahahahaa apa lagi terus bukak senarai pemenang...skali tengok mybe ye,ye,ye,ye..... wow alhamdulillah dapat tempat kedua Rm10 heheeee duit raya!! alhamdulillah rezeki =) tq sangat Admin yang buat giveaway ni...
tq SpendaLusuh =) xoxo muaahhhh.. next giveaway boleh calling2 lah ye... hohohohohohho












For Info »

Assalamualaikum

Copyright © 2011 My Diaries Starts Here

Template N2y Shadow By Nano Yulianto