Friday, 18 November 2016

Review Produk Dyxy By Dyana

|

Assalamualaikum

Hii korang... lama tak menaip ni.. huhu... open blog tapi tak tahu nak menaip pe?? heee
ok so today... i just nak review ni pasal produk DYXY By Dyana ni.. So saya pun pakai produk ni jugak.. memang serius produk ni memang best dan i very like lah... hehehehe
lagi-lagi BCCREAM dia... memang pehhhhh!!! rasa tak berminyak, tak melekit plak tu... yang best nyer tahan lama plak dan tak bercapuk... wow so amazing.. saya dah jatuh cinta!!! <3

So korang berminat tak nak cuba pakai ni??? nak tak?? Jom visit dan follow :
Instagram : @miss.eyqa.beauty
FB Pages Like : miss.eyqa.beauty

Nak tahu lebih lagi boleh tengok youtube ni :



ok korang.. that's all just simple today..hehehe
xoxo muahhhh...

Wasalamualaikum


0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Melawat Disini ^_^ Your Comment I will Reply..

Assalamualaikum

Copyright © 2011 My Diaries Starts Here

Template N2y Shadow By Nano Yulianto